Z dniem 1 września 2020r. zmienia się właściciel kuchni. Kuchnię wraz z zapleczem kuchennym przejmuje „Kuchnia ze Smakiem Wioletta Abramczyk”. Obiad codziennie składać się będzie z dwóch dań: zupy i dania mięsnego lub mącznego na przemian.

 

Chętne osoby zapraszam do zapisów u p. Wioletty Abramczyk – nr telefonu 572 158 115.

Odpisy z obiadów proszę zgłaszać w godz. 7.00 – 8.00. Zgłoszenie po wyznaczonych godzinach nie będzie uwzględniane.
Płatność za obiady należy uiścić do 15 każdego miesiąca na numer konta:
48 1020 3639 0000 8402 0197 8717.

Zwrot za odpisy z obiadów nastąpi w następnym miesiącu.

Serdecznie zapraszam, Wioletta Abramczyk

Opłata za CZERWIEC: 140 zł.

Oznaczenia alergenów występujących w posiłkach.

Alergen nr.1. zboża zawierające gluten

Alergen nr.2. jajka

Alergen nr.3. ryby

Alergen nr.4. orzeszki ziemne (arachidowe)

Alergen nr.5. soja

Alergen nr.6. mleko i produkty mleczne (łącznie z laktozą)

Alergen nr.7. orzechy (migdały, pistacje)

Alergen nr.8. seler

Alergen nr.9. gorczyca

Alergen nr.10. nasiona sezamu

Alergen nr.11. dwutlenek siarki i siarczyny

Alergen nr.12. łubin

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: bazylia, curry, czosnek, liść laurowy, oregano, majeranek, papryka słodka, pieprz, ziele angielskie, lubczyk. Zgodnie z informacjami od producenta mogą one zawierać śladowe ilości : glutenu, jaj, mleka, soi, selera i gorczycy.