Z dniem 1 września 2020 r. zmienia się właściciel kuchni. Kuchnię wraz z zapleczem kuchennym przejmuje „Kuchnia ze Smakiem Wioletta Abramczyk”. Obiad codziennie będzie składać się z dwóch dań: zupy i dania mięsnego lub mącznego na przemian.

Chętne osoby zapraszam do zapisów u p. Wioletty Abramczyk – nr telefonu 572 158 115.

Odpisy z obiadów proszę zgłaszać w godz. 7.00 – 8.00. Zgłoszenie po wyznaczonych godzinach nie będzie uwzględniane.
Płatność za obiady należy uiścić do 15 każdego miesiąca na numer konta:
48 1020 3639 0000 8402 0197 8717.

Zwrot za odpisy z obiadów nastąpi w następnym miesiącu.

Serdecznie zapraszam, Wioletta Abramczyk

Oznaczenia alergenów występujących w posiłkach.

  • Alergen nr 1: zboża zawierające gluten
  • Alergen nr 2: jajka
  • Alergen nr 3: ryby
  • Alergen nr 4: orzeszki ziemne (arachidowe)
  • Alergen nr 5: soja
  • Alergen nr 6: mleko i produkty mleczne (łącznie z laktozą)
  • Alergen nr 7: orzechy (migdały, pistacje)
  • Alergen nr 8: seler
  • Alergen nr 9: gorczyca
  • Alergen nr 10: nasiona sezamu
  • Alergen nr 11: dwutlenek siarki i siarczyny
  • Alergen nr 12: łubin

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: bazylia, curry, czosnek, liść laurowy, oregano, majeranek, papryka słodka, pieprz, ziele angielskie, lubczyk. Zgodnie z informacjami od producenta mogą one zawierać śladowe ilości : glutenu, jaj, mleka, soi, selera i gorczycy.

Opłata za listopad: 228 zł.